Vi söker en senior projektledare! Nyfiken?

Vi har branschens bästa erbjudande!

Din tid är värdefull och för One Group är du värdefull! Vår modell som ger dig frihet att utvecklas på jobbet och frihet att välja hur mycket du vill jobba. Vi är övertygade om att när du mår bra på fritiden, mår du bra på jobbet och vice versa. Vi ger dig förutsättningarna för en mer flexibel vardag tack vare One-modellen.

Vi startade för tre år sedan och är nu ett 40-tal medarbetare i Umeå och 150 anställda runt om i landet. Våra team består av seniora konsulter och vi har fortsatt mycket hög efterfrågan på våra tjänster och expertis. Vi söker därmed fler kollegor som vill arbeta med systemutveckling i olika roller. Hos oss arbetar du antingen hemifrån, hos kund eller in house i våra nyrenoverade lokaler i Thuehuset. Här hittar du bland annat två kontorslandskap, friskvårdsrum med gym och ett trevligt lunchrum där vi gärna dukar upp för after work emellanåt.

 

DITT JOBB PÅ ONE GROUP

Hos oss får du möjlighet att arbeta med lokala, nationella och internationella kunder. Du väljer du vilka av världens konferenser du ska delta på och du sätter din egen budget för kompetensutveckling och den arbetsutrustning du vill ha. Som konsult inom projektledning arbetar du som projektledare vid exempelvis nya systeminföranden, förändringsarbete eller utvecklingsprojekt. Du kommer ansvara för hela livscykeln av projekten och arbeta kreativt för att hitta effektiva lösningar.

DIN KOMPETENS

Som konsult hos One Group har du mångårig erfarenhet av projektledning inom IT. Du är strukturerad och en god förmåga att ta initiativ som arbetet kräver.

Erfarenhet av CRM & ERP system

Erfarenhet av projektledning & ledarskap

För att arbeta med våra uppdrag kommunicerar du väl på både svenska och engelska.  Du strävar efter att skapa lösningar av hög kvalitet samtidigt som du kan anpassa dig efter uppdragets och kundens behov. 

Slå oss en signal om du vill veta mer om One:s koncept och om tjänsten!

Skicka din ansökan

  • Ladda upp ditt CV nedan, eller sök utan.
    Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 2.