Uppsala-kontoret

Vårt Uppsalakontor ligger centralt i Uppsala högst upp i Forumgallerian. Vi sitter i en charmig vindsvåning med snedtak. Här är det nyrenoverat och fräscht med fint ljusinsläpp. Vi har ett öppet kontorslandskap med sittplatser och mötesrum för att arbeta ostört.

I Uppsala är vi ett härligt gäng på cirka 10 personer som jobbar inom bland annat projektledning, systemutveckling och test. Uppsala har en spännande IT-marknad med stort fokus på lifescience och medtech. Vissa av våra konsulter utgår mestadels från kund medan andra främst jobbar från kontoret. Vårt kontor är flexibelt, här är man alltid välkommen att sitta och jobba eller komma in för en lunch.

Möt Uppsalas VD – Josefin

Josefin har 10 års erfarenhet av att jobba med kompetensförsörjning i Uppsala och startade upp kontoret under hösten 2022.

Berätta om din roll som VD för One Group i Uppsala?
Först och främst är det en stor ära för mig att starta upp ett kontor i staden jag är uppväxt i och därmed ligger varmt om mitt hjärta. Det jag uppskattar allra mest med min roll är att jag får möjlighet att anpassa arbetssätt och strukturer utifrån behov och utbud här. Att få lära känna Uppsalamarknaden genom att skapa goda relationer till de många spännande och innovativa bolag i staden är något jag brinner för. Mitt mål som VD är att hitta många och fina samarbeten med kunder och kollegor på olika sätt för att fortsätta den resa vi som stad gör inom näringslivet. Att jag även har en stark drivkraft för ledarskap gör ju inte saken värre direkt.

Vad är era framtidsplaner i Uppsala?
Vi vill växa organiskt och satsa på att ta in Uppsalas absolut snällaste IT-profiler. Mitt mål är att skapa en kultur där mina medarbetare känner sig hemma och har en balans mellan jobb och fritid. Nu ser jag fram emot att få onboarda alla fantastiska personer som börjar till våren och ge de så bra förutsättningar som möjligt!

Vad betyder livsbalans för dig?
Det betyder att ditt privatliv alltid ska prioriteras högst! Privatlivet är ditt viktigaste liv, och min tro är att om man mår bra på hemmaplan så kommer man automatiskt ha roligare på jobbet. När du har roligt på jobbet gör du troligtvis även ett bättre jobb, och har även energi kvar när du kommer hem till ditt viktigaste liv.

Vill du veta mer om branschens bästa modell?