Östersunds-kontoret

Östersundskontoret ligger i hjärtat av Östersund med utsikt mot Stortorget. Här sitter vi i moderna och nyrenoverade lokaler på närmare 300 kvm. Vi startade upp under 2020 och är idag ett härligt gäng på 25 personer. De flesta av oss utgår från Östersund och en del från Åre.

Vi har lyckats knyta till oss några av Östersunds mest kompetenta IT-specialister som jobbar både mot privat- och offentlig sektor, inom bland annat systemutveckling, projektledning, iOS och arkitektur.

För oss är det viktigt att kontoret ger en familjär känsla där alla känner sig välkomna oavsett om man vill svänga förbi på en kaffe eller sitta och jobba ostört.

Förutom ett öppet kontorslandskap med skrivbordsplatser och mötesrum som kan bokas, har vi även en stor gemensam yta med kök, soffor och pingisbord som kan användas för många olika aktiviteter. Här brukar styra ihop gemensamma frukostar, middagar och AWs.

Vi tycker också om att hitta på grejer utanför kontoret – så som padel, gokart eller shuffleboard.

 

“En familjär känsla där alla känner sig välkomna, oavsett om man vill svänga förbi på en kopp kaffe eller jobba ostört”

Möt Östersunds VD – Sara

Sara är ett riktigt energiknippe som har varit med och startat upp vår verksamhet i Östersund/Åre.

Hur är det att driva One Groups kontor i Östersund/Åre?
Det är en ynnest att få jobba med så kompetenta och härliga människor! Att jag dessutom vet att det vi erbjuder våra medarbetare ger dem verkligt värde, gör det ännu roligare. Vi kommer inte bara säkerställa att du som medarbetare får ökad inkomst eller ersättning, utan också att du har intressant uppdrag och känns riktigt att vara på jobbet, samtidigt som vi ger mycket utrymme för livbalans och fritid.

Vi är ett gäng med många olika typ av fritidsintressen. Många brinner för skidåkning som gärna åker ut i backen och åker skidor på lunchen eller förmiddagarna, för att sen gå in och koda på eftermiddagen. Vi har också ett gäng som är jätteduktiga på löpning, som gärna drar ut och springer flera gånger i veckan. Flera av oss delar även musikintresse – jag tror vi snart kan få ihop ett eget kontorsband! Att mina medarbetare har möjlighet att ägna tid till sina intressen är för mig superviktigt, då jag är övertygade att det långsiktigt ger mycket värden.

Hur ser du på framtiden för regionen?

Vi ska fortsätta växa med rätt människor. Jag kommer fortsatt lägga stor vikt vid att säkerställa att våra medarbetare mår gott och trivs med sin tillvaro – på alla plan. Med det fokuset tror jag att vi framåt kommer bli en av branschens största aktörer inom regionen.

Östersund

Sara Gagner

VD – Östersund/Åre 070-550 52 62 sara.gagner@one-group.se

Christian Olsson

Affärschef 070-880 58 84 christian.olsson@one-group.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?