Malmö-kontoret

Ett par hundra meter från Triangeln på en lugn och mysig tvärgata från Södra Förstadsgatan med affärer och puls, ligger vårt Malmökontor. Här sitter vi en lokal med öppen yta, pentry, ett mötesrum och en liten lounge. Här vill vi att man ska känna sig som hemma, att man kommit till en plats bland vänner där man kan arbeta och umgås. I Malmö är vi snart ett tvåsiffrigt antal medarbetare med konsulter inom systemutveckling inom ett flertal olika branscher bland annat inom passersystem och flygtrafik.

Möt Malmös VD – Johnny

Johnny var med och startade upp kontoret i Malmö under hösten 2022.

Vad är du mest stolt över?
– Jag är mest stolt över att redan ha fått så många människor att tillbringa en så stor del av sitt liv som arbetslivet ändå är i vår 80/20-modell – att byta arbetsgivare är ett stort steg och nu är det min uppgift att få alla att trivas så bra det bara är möjligt genom att på bästa sätt skapa livsbalans! Kan jag leva upp till detta kan jag också leva upp till One Groups största fokus – att vara Sveriges bästa arbetsgivare.

Vad ser du fram emot?
– Jag ser fram emot följa de första som valt och velat följa med på den här resan och längs vägen se deras respektive målbilder med sin nya anställning uppnås. Vi planerar att fortsätta växa så länge vi har ynnesten att fortsätta få snälla och kompetenta personer intresserade att vilja ansluta sig till oss!

Vad är viktigast för dig när du anställer medarbetare?
– Jag tittar mycket på genuinitet och kontinuitet när jag träffar människor i min roll. När jag anställer kan det handla om hur man uttrycker sig redan för flera månader sedan; det kan vara en så enkel sak som ett vänligt bemötande i vår första kontakt.

Hur jobbar ni med gemensamma aktiviteter lokalt på kontoret?
Vi har som utgångspunkt att göra något tillsammans för de som kan och vill en gång i månaden och antingen hittar vi på någonting själva som klättring, ölprovning eller en enklare AW. Vi vill också lyssna in önskemål om aktiviteter från oss som jobbar här för att inte göra saker för görandets skull! Vi hoppas att detta kan ge den enskilde en inblick i sina kollegors fritid där man knyter andra band än endast yrkesmässiga, att skapa en tid för oss alla att se fram emot!

Malmö

Norra Vallgatan 72

Johnny Sälleberg

VD – Malmö 073-803 93 98 johnny.salleberg@one-group.se

Jonas Svenningsson

Affärschef 072-3067640 jonas.svenningsson@one-group.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?