Gävle-kontoret

Vårt kontor i Gävle hittar ni på DoSpace, som ligger centralt beläget i kreativa och flexibla lokaler. Här brukar vi samlas för after works och olika aktiviteter som bidrar till en härlig sammanhållning och livsbalans.

Tillsammans med våra kollegor i Sundsvall bildar vi region södra Norrland där vi idag är över 40 IT-specialister. Vi arbetar med kunder i både privat- och offentlig sektor inom branscher som bank, finans, telekom, tillverkande industri och retail. Vi besitter senior kompetens framför allt inom systemutveckling och arkitektur. Vi har också expertis inom bland annat test, testledning, krav och projektledning.

Möt vår VD – Sebastian

Sebastian har varit med och startat både kontoret i Gävle och Sundsvall, och driver idag region södra Norrland tillsammans med vår COO Ida, och vår Affärschef Amanda.

Hur är det jobba som VD på One Group och driva regionen? 

Min roll handlar om att skapa möjligheter för våra medarbetare och kunder. Jag är otroligt tacksam över att få arbeta med branschens snällaste och bästa människor. Jag älskar det personliga mötet med våra kunder, medarbetare och kandidater. I min roll arbetar jag både nära våra medarbetare och våra kunder för att driva försäljningen och kundkontakten. Jag brinner för att göra den absolut bästa matchningen mellan våra medarbetares önskemål och våra kunders behov. Att vi bidrar till att personer får en bättre tillvaro och vardag, både privat och i arbetet känns väldigt meningsfullt.

Varför är livsbalans viktigt? 

Det är en ynnest att få jobba i en värdestyrd organisation där fokus ligger på människan och välmående för att skapa livsbalans för våra medarbetare. Vi skapar värde på riktigt för våra medarbetare. Detta genom att ge tillbaka mer ersättning och erbjuda stor frihet, där varje individ själv skräddarsyr ett upplägg för att få ihop livspusslet på ett så optimalt sätt som möjligt. Med vår värdegrund och modell skapar vi en tillvaro som våra medarbetare verkligen trivs i. Mår vi bra presterar vi bättre och våra medarbetare blir långsiktiga, vilken blir en optimal win-win situation!

Hur skulle du beskriva framtidsplanerna för regionen?

Vi har något unikt och spännande i Gävle. IT-marknaden är stark och förväntas att fortsätta växa. Vi vill självklart också fortsätta växa med fler snälla och kompetenta medarbetare. Samtidigt så har vi på One Group bestämt oss för att resan är målet. Vi är en målinriktad organisation med höga ambitioner, men det absolut viktigaste är att vi har roligt och mår bra hela vägen. Vi kommer därför alltid lägga stort fokus på våra befintliga medarbetare och att vi alltid växer med rätt människor.

Är du nyfiken på oss? Tveka inte på att höra av dig!

 

Gävle

Sebastian Hedblom

VD – region Södra Norrland 076-777 33 33 sebastian.hedblom@one-group.se

Ida Strömgren

COO region Södra Norrland 072-050 39 94 ida.stromgren@one-group.se

Amanda Åhlin

Affärschef 070-387 76 22 amanda.ahlin@one-group.se

Vill du veta mer om branschens bästa modell?