Göteborg

Vi startade upp vår Göteborgskontor under 2020 och är idag ett glatt gäng på 50 personer. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler på 300 kvm mitt på avenyn, med närhet till bra restauranger, kollektivtrafik och parkering. Vi arbetar mestadels med mjukvarunära projekt med tyngd på systemutveckling, men har också specialister inom management och projektledning.

Våra kunder verkar främst inom privat sektor i olika typer av branscher, så som tech, automotive och medtec. Många av av våra konsulter arbetar inom projekt som vi i vardagen stöter på, vilket vi tycker är väldigt roligt att se!

Läs mer

Stockholm

Stockholmskontoret hittar du på S:t Eriksområdet på Kungsholmen. Här sitter vi i stora, nyrenoverade lokaler som ger den där ”här vill jag hänga”-känslan.

På kontoret jobbar ett gäng seniora IT-specialister som utvecklar komplexa system och webbapplikationer. Vi jobbar med kunder i både privat- och offentlig sektor inom branscher som bank, finans, telekom, medicin och retail.

Tillsammans med våra kunder levererar vi IT-lösningar genom modern teknik som påverkar tusentals människor i samhället – det tycker vi är häftigt!

Läs mer

Sundsvall

Vårt Sundsvallskontor ligger mitt på stora torget, strax intill stadshuset i centrala Sundsvall. Vi är tillsammans med Gävle drygt 40 seniora IT-specialister, med tyngd inom systemutveckling och arkitektur. Vi har också kompetenser inom bland annat test, testledning, krav och projektledning.

 

Läs mer

Gävle

Vårt kontor i Gävle hittar ni på DoSpace, med kreativa och flexibla lokaler i centrala Gävle. Tillsammans med våra kollegor i Sundsvall bildar vi region södra Norrland där vi idag är över 40 IT-specialister. Vi besitter senior kompetens framför allt inom systemutveckling och arkitektur. Vi har också expertis inom bland annat test, testledning, krav och projektledning.

 

Läs mer

Umeå

Strax intill Tegsbrons norra fäste står det Umeå-kända Thulehuset – ett av Umeås högsta byggnader med utsikt över Umeälven. Det är här du hittar Umeåkontoret!

Umeåkontoret är One Groups huvudkontor och det är här vi har våra rötter. Vi är ett gäng snälla människor på 60 personer som erbjuder alla typer av IT-lösningar inom både offentlig- och privat sektor.

Läs mer

Örebro

Vårt Örebrokontor finner du i Behrnhuset, centralt beläget i Örebro nära Södra Station. Kontoret ligger på 11:e våningen med fin utsikt över hela staden. I Örebro är vi ca 25 seniora IT-specialister som arbetar mot olika branscher inom både privat- och offentlig sektor.

Läs mer

Östersund

Vårt Östersundskontor ligger i hjärtat av Östersund med utsikt mot Stortorget. Här sitter vi i moderna och nyrenoverade lokaler på närmare 300 kvm. Vi startade upp under 2020 och är idag ett glatt gäng på 25 personer. De flesta av oss utgår från Östersund och en del från Åre.

Vi har lyckats knyta till oss några av Östersunds mest kompetenta IT-specialister som jobbar både mot privat- och offentlig sektor, inom bland annat systemutveckling, projektledning, iOS och arkitektur.

Läs mer

Karlstad

Vårt Karlstadskontor ligger centralt beläget med utsikt över Klarälven. Vi startade igång under hösten 2022 och planerar att växa med flera kompetenta IT-specialister.

 

Läs mer

Luleå

Under hösten 2022 slog vi upp portarna för vårt nya Luleåkontor. Vårt Luleåkontor hittar ni på Nygatan 11, mitt i centrala Luleå.  IT-branschen är stark i Luleå och vi planerar att växa med flera kompetenta IT-specialister.

Läs mer

Malmö

Vårt Malmökontor hittar du centralt beläget på Södra Långgatan 25. Vi startade upp i Malmö under hösten 2022 och planerar att växa med flera kompetenta IT-specialister.

Läs mer

Uppsala

Vårt Uppsalakontor ligger högst upp i forumkvarterets galleria. Lokalen är nyrenoverad med flera öppna sällskapsytor. Kontoret startades upp under hösten 2022. Vi planerar att växa med flertalet snälla och kompetenta IT-specialister i Uppsala.

Läs mer

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik sitter vi på coworking-kontoret House Be som ligger i det anrika ÖA-huset. I Örnsköldsvik jobbar idag fem IT-konsulter inom bland annat systemutveckling, test och projektledning. Vi planerar att växa och bli ännu fler kompetenta IT-specialister.

Läs mer

Linköping

Vårt linköpingskontor ligger centralt beläget på Sankt Larsgatan med närhet till restauranger och affärer samt med bra förbindelse via lokaltrafik. Vi sitter i en charmig byggnad och på kontoret finns en lounge för gemenskap, konferensrum och samtalsrum.

Läs mer

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!