Vi erbjuder tjänster inom

Vi på One Group strävar efter att vara branschens bästa leverantör av IT tjänster. Med vår plattform attraherar vi branschens vassaste konsulter och kan därmed erbjuda dig som kund effektiv lösning av hög kvalitet.

Systemutveckling

Våra erfarna konsulter bygger robusta och innovativa lösningar. Vi utvecklar smarta system som kan anpassas i takt med dina affärsbehov.

Projektledning

Onegroups projektledare har lång erfarenhet och stor kunskap i projektmetodik. Vi applicerar de agila verktyg som bäst gynnar din affär.

Förändringsledning

Våra specialister guidar din organisation genom såväl CRM-implementering som beteendeförändring hos ledare och användare.

Test

Onegroup hjälper din organisation med prestandatest, säkerhetstest och tillgänglighetstest som identifierar utmaningar – innan de blir ett problem.

IT-säkerhet

Skydda din verksamhet från cyberhot. Våra konsulter guidar dig genom tillsyn och administration av säkerhetsprocesser i din organisation.

Automatisering

Frigör resurser och ta ett helhetsgrepp om komplicerade processer med automatisering. Vi hjälper dig genom kartläggning och implementering.

Arkitektur

Systemarkitektur handlar om att hitta rätt dimension och balans i lösningen. Våra arkitekter guidar dig till rätt lösning för din organisation

Molnplattformar

Flexibla, effektiva och innovativa molnlösningar som stärker din organisation. Vi hjälper dig med implementering och flytt, utveckling och support.

Medarbetar-porträtt

”Jag lockades av möjligheten att i större utsträckning kunna styra över min egen tid och ekonomi.” – Mattias Sjölander, Lösningsarkitekt Sundsvall

Läs mer

Lär känna våra kontor – från norr till söder

Vi finns idag på 11 orter runt om i landet. Våra kontor är för oss en mötesplats där vi umgås, har roligt och delar kunskap.

Läs mer

Tillsammans skapar vi en mer hållbar framtid

Läs mer

Vill du komma i kontakt med oss?