Vi söker flera Javautvecklare till ett helt nytt team!

Vi har branschens bästa erbjudande till kompetenta utvecklare

Vill du arbeta i ett DevOps-förfarande och agila projekt där du får ta stort ansvar och påverka utvecklingen? Tycker du om att arbeta i team tillsammans med andra kompetenta utvecklare? Trivs du i konsultrollen samtidigt som du uppskattar längre uppdrag med fokus på moderna tekniker? 

Din tid är värdefull och för One Group är du värdefull! Vår modell som ger dig frihet att utvecklas på jobbet och frihet att välja hur mycket du vill jobba. Använd tiden till att resa eller syssla mer med din hobby och ta del av en högre ersättning. Vi på One Group kommer alltid att stötta dig!

Vi är övertygade om att när du mår bra på fritiden, mår du bra på jobbet och vice versa. Vi ger dig förutsättningarna för en mer flexibel vardag tack vare One Groups ersättningsmodell och fulla transparens.

 

 

DITT JOBB PÅ ONE GROUP

Hos oss får du möjlighet att arbeta med lokala, nationella och internationella kunder. Du väljer du vilka av världens konferenser du ska delta på och du sätter din egen budget för kompetensutveckling och den arbetsutrustning du vill ha.

Uppdragen har ofta tonvikt på nyutveckling och stora inslag av moderna tekniker. Majoriteten av uppdragen är långa och ger dig goda förutsättningar att skapa värde hos kunden samtidigt som du själv utvecklas.

DIN KOMPETENS

SVi söker dig som är erfaren systemutvecklare och vill bli en del av ett mycket kompetent konsultteam. Antingen har du arbetat med olika tekniker eller så har du nischat dig inom exempelvis Java eller Micorosoftstacken. Om du har kommit i kontakt med cloud, kubernetes eller exempelvis systemarkitektur så blir uppslagen för kunduppdrag många.

Flerårig erfarenhet av systemutveckling. Antingen fullstack, back end eller front end.

Erfarenhet av agilt arbete.

Intresse för att utvecklas i ditt hantverk.

För att arbeta med våra uppdrag kommunicerar du väl på både svenska och engelska.  Du strävar efter att skapa lösningar av hög kvalitet samtidigt som du kan anpassa dig efter uppdragets och kundens behov.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen då tjänsterna kommer tillsättas inom kort. Slå oss en signal om du vill veta mer om One:s koncept och om tjänsten!

Skicka din ansökan

  • Ladda upp ditt CV nedan, eller sök utan.
    Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 2.