Passionerad och kunnig Javautvecklare?

Vi har branschens bästa erbjudande

Din tid är värdefull och för One Group är du värdefull! Vår modell som ger dig frihet att utvecklas på jobbet och frihet att välja hur mycket du vill jobba. Använd tiden till att resa eller syssla mer med din hobby och ta del av en högre ersättning. Vi på One Group kommer alltid att stötta dig!

Vi är övertygade om att när du mår bra på fritiden, mår du bra på jobbet och vice versa. Vi ger dig förutsättningarna för en mer flexibel vardag tack vare One Groups ersättningsmodell och fulla transparens.

DITT JOBB PÅ ONE GROUP

Hos oss väljer du vilka av världens konferenser du ska delta på och vilka utbildningsprogram du behöver för att fortsätta utvecklas. Du sätter din egen budget för kompetensutveckling och den arbetsutrustning du vill ha!

Våra kunder vill ha hjälp med både förvaltning och projekt av mer nyskapande karaktär. Som Javautvecklare kommer du jobba främst inom det teknikområdet tillsammans med andra drivna kollegor.

DIN KOMPETENS

Som konsult hos One Group har du mångårig erfarenhet av utveckling samtidigt som du aldrig slutar vara nyfiken på ny teknik. Vi söker dig som är passionerad för det du gör och har gedigen erfarenhet av utveckling.

Flerårig erfarenhet av Javautveckling

Erfarenhet av olika relationsdatabaser

Erfarenhet av agila processer och andra utvecklingsspråk är meriterande

För att arbeta med våra uppdrag kommunicerar du väl på både svenska och engelska.  Du strävar efter att skapa lösningar av hög kvalitet samtidigt som du kan anpassa dig efter uppdragets och kundens behov. Tjänsten är placerad i Umeå.

Slå oss en signal om du vill veta mer om One:s koncept och om tjänsten!

Skicka din ansökan

  • Ladda upp ditt CV nedan, eller sök utan.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf.