Vi söker flera Javautvecklare till ett helt nytt team!

Vi har branschens bästa erbjudande till kompetenta utvecklare

Vill du arbeta i ett DevOps-förfarande och agila projekt där du får ta stort ansvar och påverka utvecklingen? Tycker du om att arbeta i team tillsammans med andra kompetenta utvecklare? Trivs du i konsultrollen samtidigt som du uppskattar längre uppdrag med fokus på moderna tekniker? 

Din tid är värdefull och för One Group är du värdefull! Vår modell som ger dig frihet att utvecklas på jobbet och frihet att välja hur mycket du vill jobba. Använd tiden till att resa eller syssla mer med din hobby och ta del av en högre ersättning. Vi på One Group kommer alltid att stötta dig!

Vi är övertygade om att när du mår bra på fritiden, mår du bra på jobbet och vice versa. Vi ger dig förutsättningarna för en mer flexibel vardag tack vare One Groups ersättningsmodell och fulla transparens.

DITT JOBB PÅ ONE GROUP

Du väljer vilka av världens konferenser du ska delta på och vilka utbildningsprogram du behöver för att fortsätta utvecklas. Du sätter din egen budget för kompetensutveckling och den arbetsutrustning du vill ha!

Hos oss är du tillsvidareanställd och tanken är att du börjar med ett långsiktigt uppdrag inom javautveckling hos vår kund. Du kommer att arbeta med moderna tekniker i ett helt nytt team.

DIN KOMPETENS

Som konsult hos One Group har du mångårig erfarenhet av javautveckling samtidigt som du aldrig slutar vara nyfiken på ny teknik. För att trivas i rollen motiveras du av att arbeta i team. Du brinner för att skapa kod av hög kvalitet och som är både förändringsbar och säker.

Flerårig erfarenhet av Javautveckling

Erfarenhet av olika relationsdatabaser

Erfarenhet av agila processer och andra utvecklingsspråk är meriterande

För att arbeta med våra uppdrag kommunicerar du väl på både svenska och engelska.  Du strävar efter att skapa lösningar av hög kvalitet samtidigt som du kan anpassa dig efter uppdragets och kundens behov.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen då tjänsterna kommer tillsättas inom kort. Slå oss en signal om du vill veta mer om One:s koncept och om tjänsten!

Skicka din ansökan

  • Ladda upp ditt CV nedan, eller sök utan.
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf.