Pär Åhdén

Vad är din yrkesmässiga bakgrund?

Jag är en fullstack utvecklare med 16 års erfarenhet som jobbat med olika plattformar och med ansvar för komplexa system och produkter.  

Varför valde du att börja jobba på One Group?

Jag blev kontaktad av en tidigare kollega som jobbar på One group som berättade om modellen vilket väckte min nyfikenhet. Det jag sökte och fann på One är transparens, flexibilitet och en fantastisk lönemodell. För mig är möjligheten att styra min tid väldigt värdefull, det möjliggör fler resor till min fjällstuga med familjen och att mina fritidsintressen kan få ett större utrymme.

Vilket uppdrag arbetar du med idag och vilken roll har du?

Jag arbetar på en statlig myndighet med att digitalisera processer som idag utförs med papper och handpåläggning. Tjänsterna som vi bygger kortar ner handläggningstiden från timmar och dagar till millisekunder. Jag är en del i ett agilt team med specialister som jobbar med både back- och frontendutveckling i java och webbramverk

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det som jag gillar bäst är att bygga, lösa problem och hitta möjligheter att presentera data på ett smart sätt för användaren i front end. Ytterligare en kul del i mitt jobb är att man aldrig blir fullärd, teknikerna förändras och det kommer alltid nya problem som ska lösas.

Vilken funktion vill du att bolaget som du jobbar för ska fylla?

Som konsult är jag beroende av en stark försäljningsorganisation som hittar spännande uppdrag. Det är också viktigt med kollegiala forum för kunskapsutbyte samt möjlighet till kompetensutveckling.

Erik Jonsson & Mattias Matsson - Grundare One Consulting Group AB

Vill du se branschens bästa ersättningsmodell?

Ge oss en timme av din tid så berättar vi mer.

  • Markera rutan nedan för att ge ditt medgivande till att vi lagrar och behandlar dina personuppgifter enligt GDPR, EU:s nya dataskyddsförordning. Läs mer om hur vi på One Group använder dina personuppgifter.