Livet är mer än ettor och nollor

Våra grundare, Mattias och Erik, startade inte företaget som ett traditionellt IT-bolag. De började med en idé om en ny företagskultur och lönemodell, med en tillvaro där snäll, smart och generös är egenskaper som lyfts, uppskattas och premieras. En organisation där individen får utrymme och livet är mer än ettor och nollor. Det blev One Group.

Vår vision

Marknadens bästa ersättningsmodell, intressanta uppdrag och en stark sammanhållning – vi kallar det One-modellen. One-modellen skapades för att kunna erbjuda IT-specialister i konsultroller en ersättningsmodell anpassad efter individens behov. Det ger en frihet att styra över din egen vardag och påverka dina egna intäkter, samtidigt som du får tryggheten och styrkan i att ingå i ett team.

Vi tror inte att en komplicerad ägarstruktur, höga vinstkrav eller många mellanchefer förbättrar din leverans som konsult, utan lägger våra resurser där de gör mest nytta: hos våra IT-specialister. Det är så vi får Sveriges mest nöjda medarbetare.

Lediga tjänster

400 Seniora IT specialister

Våra medarbetare har ökat sin ersättning med 47%

100% nöjda medarbetare

Från idé till miljonbolag

En julmiddag mellan två goda vänner övergår i ett intensivt samtal om arbetsglädje, företagskultur, likheter och olikheter. Några timmar senare har Erik Jonsson och Mattias Matsson bestämt sig – de ska bygga något nytt och något stort.

 – Vi visste inte exakt hur modellen skulle se ut, men hade en solklar bild av hur vi ville att företagskulturen skulle se ut och att allt skulle kretsa kring de anställda. Så vi startade där, berättar Erik Jonsson, medgrundare av One Group.

Läs mer om hur vi startade

Vad vi står för

Det viktigaste personlighetsdraget vi söker hos våra medarbetare är snällhet. Det är den egenskap vi värderar högst i organisationen och något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi vill vara, och vill jobba med, snälla människor.

För oss är livsbalans A och O. Vi är övertygade om att våra medarbetare blir långsiktiga och presterar bättre om vi erbjuder och uppmanar till en bra balans mellan arbete och fritid.

 

Medarbetar-porträtt

”Jag lockades av möjligheten att i större utsträckning kunna styra över min egen tid och ekonomi.” – Mattias Sjölander, Lösningsarkitekt Sundsvall

Läs mer

Lär känna våra kontor – från norr till söder

Vi finns idag på 11 orter runt om i landet. Våra kontor är för oss en mötesplats där vi umgås, har roligt och delar kunskap.

Våra kontor

Tillsammans skapar vi en mer hållbar framtid

Läs mer

Nyfiken att veta mer om oss? Fyll i formuläret så hör vi av oss.