One Groups otroliga tillväxt i Sverige är långt ifrån blygsam där vi vuxit från 0-400 anställda på bara 5 år. Nu ser vi framemot att upprepa denna framgångsresa i Norge och nya rekryteringen på vårt kontor i Trondheim är ett bevis på detta. One Group anställer nu en Business Manager, Mari Helland, som tillsammans med kontorets lokala VD Sara Gagner kommer fortsätta att arbeta för att vara regionens bästa arbetsgivare.  

Trondheim har en blomstrande marknad för vår bransch och jag kunde inte vara mer exalterad över att få dyka ner i den. Tillsammans med Sara Gagner har vi stora ambitioner att bygga Trondheims bästa arbetsgivare.”

– Mari Helland, Business Manager, One Group Trondheim.  

 

Mari har en imponerande bakgrund inom rekrytering, försäljning och ledarskap och kommer närmast från rollen som Branch Manager på Academic Work. Med sin omfattande erfarenhet inom dessa områden kommer hon och Sara fortsätta att vidareutveckla kontoret med One Groups främsta prioritering i fokus, balansen mellan arbete och fritid.  

– Jag ser väldigt mycket fram emot att börja på One Group, jag är väldigt nyfiken främst på att lära känna mina nya kollegor bättre, lära mig nya färdigheter och se vilka möjligheter som finns för Trondheimskontoret, berättar Mari.  

Hur skulle du beskriva framtidsplanerna för regionen? 
– Trondheim har en blomstrande marknad för vår bransch och jag kunde inte vara mer exalterad över att få dyka ner i den. Tillsammans med Sara har vi stora ambitioner att bygga Trondheims bästa arbetsgivare. 

Vad är livsbalans för dig? 
– Stor fråga! Det finns många saker som bidrar till min känsla av balans i livet, men det viktigaste för mig är att få energi från de saker jag gör och de människor jag tillbringar tid med, så att överskottet aldrig töms och man har kapacitet för vardagen. 

Vad inspirerar dig?   
– Något som verkligen inspirerar mig är att träffa personer som utmärker sig inom ett visst område och är angelägna om att dela med sig av sina kunskaper till andra. Jag blir lätt imponerad av andra och njuter av möjligheten att lära mig nya saker!  

“Med Mari vid min sida är jag övertygad om att vi kan fortsätta att leverera exceptionella resultat och överträffa  alla förväntningar. Vi ser fram emot detta nya kapitel och alla de spännande möjligheter som ligger framför oss”

– Sara Gagner, VD One Group Trondheim. 

Ta del av One Groups expansion i Norge och upptäck hur våra tjänster kan gynna ditt företag. Kontakta oss idag för att få veta mer!

Kontakt: 

Mari Helland

4798698928 
mari.helland@one-group.no 
www.one-group.no 

 

Gå tillbaka