Om One Group

One Group är ett av Sveriges snabbväxande IT-konsultbolag. Vi står för livsbalans och hos oss arbetar några av IT Sveriges skarpaste hjärnor.

Vi växer stadigt av den enkla anledningen att vi med vårt erbjudande lyckas attrahera dem bästa. Med kompetenta kollegor och roliga uppdrag vill man stanna hos oss länge. Våra konsulter har över 10 års erfarenhet i snitt.

Våra anställda bestämmer själva om de vill ta ut högre bruttolön, mer semester, tjänstebil eller vill öka möjligheten till en tidig pension. Trygghet och transparens är viktigt för oss då vår modell är lika enkel som den är självklar – Hos oss får IT-Konsulter högre ersättning för samma arbete!

Vi söker

Till Göteborg söker vi nu seniora Konsultchefer som brinner för ledarskap & rekrytering!

Under året har kontoret haft en fantastisk tillväxt och ökat med 30 nya kollegor, därför behöver vi nu förstärkning av Göteborgs bästa Konsultchefer.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter, nya lokaler på avenyn & engagerade kollegor. För att trivas hos oss tror vi att man har hög energi, ett starkt driv och är en snäll person med sunda värderingar. Har du dessutom arbetat några år med rekrytering i bemanning/konsultbranschen är vi övertygade om att detta skulle vara ett givet nästa steg för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du med att bygga Göteborgs bästa konsultteam – Till din hjälp har du vårt branschledande anställningserbjudande och ett engagerat och drivet team av kollegor som arbetar mot samma mål.

Du kommer att:

  • leda ett befintligt team av specialiserade konsulter inom områden som systemutveckling, IT arkitektur, test- och projektledning
  • attrahera och rekrytera marknadens bästa IT – specialister
  • arbeta i ett team där vi tillsammans säkrar profilmatchningen och kunddialogen
  • ansvara för planeringen av olika teamaktiviteter

Är du nyfiken på oss, vänta då inte med att ansöka. Urval sker löpande!

Har du frågor kring tjänsten, hör då av er till:

Maria Granath, 0732-518424 / maria.granath@one-group.se

Erik Hörnell, 0738–920012 / erik.hornell@one-group.se