One Group öppnar i Helsingfors

One Group fortsätter att växa och etablerar sig nu i Finland.  Sedan starten 2019 har One Group befunnit sig på en enastående tillväxtresa med femton orter runtom i Sverige.  One Group består idag av mer än 400 medarbetare och nu har vi som målsättning att göra en liknande resa även i Finland!

Läs mer

Fredrik Bardon – Ansluter som COO i Stockholm  

Fredrik Bardon har utvecklat och utmanat konsultbranschen de senaste 14 åren och ansluter nu till One Group med erfarenhet och kompetens som få på marknaden kan mäta sig med.   

Läs mer

Magnus Wingmark ansluter till One Group

Magnus Wingmark rekryteras som Head of New Markets till One Group One Group är IT-konsultbolaget som fokuserar på att vara den bästa arbetsgivaren och erbjuda...

Läs mer

One Group öppnar i Norge

One Group fortsätter att växa och etablerar sig nu i Norge. Sedan starten 2019 har One Group vuxit med 2000% i omsättning och öppnat kontor på elva orter runtom i Sverige. One Group består av 300 medarbetare i Sverige och har som målsättning är att göra en liknande resa även i Norge.

Läs mer

Möt vår medarbetare – Maria Karlström

Maria jobbar som projektledare inom skogsbranschen. Hon lockades till One Group av den attraktiva lönemodellen och starka försäljningsorganisationen som kan erbjuda intressanta uppdrag.

Läs mer

Möt vår medarbetare – Pär Åhdén

Pär är fullstack utvecklare och arbetar idag på en statlig myndighet med att digitalisera deras processer. Transparens, flexibilitet och en fantastisk lönemodell var anledningar för Pär att börja jobba på One Group.

Läs mer

Från idé till miljonbolag

En julmiddag mellan två goda vänner övergår i ett intensivt samtal om arbetsglädje, företagskultur, likheter och olikheter. Några timmar senare har Erik Jonsson och Mattias Matsson bestämt sig – de ska bygga något nytt och något stort.

Läs mer

Möt vår medarbetare – Inger Lennartsson

Inger är senior IT-konsult med 20 års erfarenhet. Friheten att styra över sin egen arbetstid och att tillhöra ett bolag som sätter medarbetaren i centrum, var främsta anledningarna till att hon valde One Group.

Läs mer

Möt vår medarbetare – Mattias Sjölander

Mattias har lång erfarenhet inom konsultbranschen och jobbar idag som lösningsarkitekt i Sundsvall. Han lockades till One Group av möjligheten att i större utsträckning kunna styra över sin egen tid och ekonomi.

Läs mer
Du har visat 9 av 10 nyheter

Visa fler