Erfaren systemutvecklare?

Vi har branschens bästa erbjudande för seniora IT-specialister

Din tid är värdefull och för One Group är du värdefull! Vår modell som ger dig frihet att utvecklas på jobbet och frihet att välja hur mycket du vill jobba. Vi är övertygade om att när du mår bra på fritiden, mår du bra på jobbet och vice versa. Vi ger dig förutsättningarna för en mer flexibel vardag tack vare One-modellen.

Vi startade för tre år sedan och är nu ett 40-tal medarbetare i Umeå och 150 anställda runt om i landet. Våra team består av seniora konsulter och vi har fortsatt mycket hög efterfrågan på våra tjänster och expertis. Vi söker därmed fler kollegor som vill arbeta med systemutveckling i olika roller. Hos oss arbetar du antingen hemifrån, hos kund eller in house i våra nyrenoverade lokaler i Thuehuset. Här hittar du bland annat två kontorslandskap, friskvårdsrum med gym och ett trevligt lunchrum där vi gärna dukar upp för after work emellanåt..

DITT JOBB PÅ ONE GROUP

Hos oss får du möjlighet att arbeta med lokala, nationella och internationella kunder. Du väljer du vilka av världens konferenser du ska delta på och du sätter din egen budget för kompetensutveckling och den arbetsutrustning du vill ha.

Uppdragen har ofta tonvikt på nyutveckling och stora inslag av moderna tekniker. Majoriteten av uppdragen är långa och ger dig goda förutsättningar att skapa värde hos kunden samtidigt som du själv utvecklas.

DIN KOMPETENS

Vi söker dig som är erfaren systemutvecklare och vill bli en del av ett mycket kompetent konsultteam. Antingen har du arbetat med olika tekniker eller så har du nischat dig inom exempelvis Java eller Micorosoftstacken. Om du har kommit i kontakt med cloud, kubernetes eller exempelvis systemarkitektur så blir uppslagen för kunduppdrag många. Vi ser gärna att du har: 

Flerårig erfarenhet av systemutveckling. Antingen fullstack, back end eller front end.

Erfarenhet av att arbeta agilt

Intresse för att utvecklas inom ditt hantverk

För att arbeta med våra uppdrag kommunicerar du väl på både svenska och engelska.  Du strävar efter att skapa lösningar av hög kvalitet samtidigt som du kan anpassa dig efter uppdragets och kundens behov. Tjänsten är placerad i Umeå.

Slå oss en signal om du vill veta mer om One:s koncept och om tjänsten!

Skicka din ansökan

  • Ladda upp ditt CV nedan, eller sök utan.
    Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 2.