Bli en av oss

“Hos oss är individen i fokus, vi vet att om du mår bra på fritiden och på jobbet är vi framgångsrika tillsammans”

Vår modell är lika enkel som den är självklar – hos oss får du högre ersättning för samma arbete. Dina behov styr hur du väljer att lägga upp ditt arbete och fördela din ersättning. Du bestämmer själv om du vill ta ut högre bruttolön, mer semester, tjänstebil eller om du vill öka möjligheten till en tidig pension.

Trygghet och transparens är viktigt för oss, därför har vi egna trygghetspaket om något oförutsett skulle inträffa. Eftersom vi alla jobbar enligt samma ersättningsmodell innebär det samma förutsättningar.

Exempel på vår modell

Pelle och Lisa arbetar som konsulter inom systemutveckling hos en kund men är anställda av olika bolag som debiterar kunden samma pris. Pelle är anställd av ett jämförbart bolag i branschen och Lisa jobbar hos oss på One Group. Lisa får 240 tkr mer i årslön, 74 tkr mer i tjänstepension, tjänstebil, 30 extra semesterdagar och sjukvårdsförsäkring.

Lisa, One Group Pelle, branschkollega Diff helår
Bruttolön 65 000 kr 45 000 kr + 240 000 kr
Tjänstepensionsavsättning 10 000 kr 3 806 kr + 73 328 kr
Semesterdagar 60 30 + 30 dagar
Sjukvårdsförsäkring
TFA (Trygghetsförsäkring vid arbetsskada)
Tjänstebil
TGL (Tjänstegrupplivsförsäkring)
Friskvårdsbidrag
Lisa, One Group Pelle, branschkollega Diff helår

Bruttolön:

65 000 kr 45 000 kr + 240 000 kr
Tjänstepension:
10 000 kr 3 806 kr + 73 328 kr
Semesterdagar:
60 30 + 30 dagar
Sjukvårdsförsäkring:
TFA (Trygghetsförsäkring vid arbetsskada):
Tjänstebil:
TGL (Tjänstegrupplivsförsäkring):
Friskvårdsbidrag:

Hur går det ihop?

Vår modell bygger på att vi med en liten overheadkostnad, okomplicerad ägarstruktur och enkelhet i alla led kan erbjuda marknadens bästa ersättningsmodell. Dessutom får du ta del av intressanta uppdrag och en stark sammanhållning.

Ge oss en timme av din tid så berättar vi mer.

  • Markera rutan nedan för att ge ditt medgivande till att vi lagrar och behandlar dina personuppgifter enligt GDPR, EU:s nya dataskyddsförordning. Läs mer om hur vi på One Group använder dina personuppgifter.