Vill du vara med på resan att bygga ett av Sveriges snabbast växande IT-konsultbolag? Till vår verksamhet i Umeå söker vi en affärschef som brinner för ledarskap och rekrytering.

Hos oss får du ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. One Groups kärnvärde är livsbalans och hos oss arbetar några av IT Sveriges skarpaste hjärnor. Vi växer stadigt av den enkla anledningen att många seniora IT specialister vill börja och att vi har en obefintlig personalomsättning.

 

Arbetsuppgifter:

I rollen arbetar du med att bygga långsiktiga relationer med fokus på livsbalans.

Du har ett helhetsansvar som innefattar att leda ett team av specialiserade konsulter inom områden som systemutveckling, IT arkitektur, test- och projektledning såväl som att attrahera och rekrytera marknadens bästa IT – konsulter. Till din hjälp har du vårt branschledande anställningserbjudande och ett engagerat och drivet team av kollegor som arbetar mot samma mål.  Du har en tät dialog med kund för att fånga upp kompetensbehov och hitta rätt matchning. Vi arbetar i ett tight team där vi tillsammans säkrar profilmatchning och kunddialog.

Vi söker:

Vi söker dig som likt alla oss på One Group har hög energi, starkt driv och är en snäll person med sunda värderingar. Du brinner för ledarskap och att bygga goda relationer. Viktigast för oss är att du har rätt attityd och önskar att skapa något stort. Vi värdesätter ambition, hög energi och glädje då vi tillsammans bygger Umeås mest attraktiva IT-konsultbolag. Det är meriterande om du arbetat några år med försäljning eller rekrytering i konsultbranschen.

Har du frågor kring tjänsten eller vill skicka in en ansökan gör du det genom att höra av dig till Medeleine Regner, 072-505 55 42 eller mail: madeleine.regner@one-group.se

 

Om One Group:

Vår modell är lika enkel som den är självklar – hos oss får IT-konsulter högre ersättning för samma arbete. Deras behov styr hur de väljer att lägga upp sitt arbete och fördela sin ersättning. Vår personal bestämmer själv om de vill ta ut högre bruttolön, mer semester, tjänstebil eller vill öka möjligheten till en tidig pension.

Trygghet och transparens är viktigt för oss, därför har vi egna trygghetspaket om något oförutsett skulle inträffa.